Εξοπλισμός

Κρυολιπόλυση Lipofreeze

Κρυολιπόλυση Lipofreeze

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Έτσι, επιτυγχάνεται μείωση του σωματικού λίπους και σύσφιξη των ιστών.

Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στενευμένη ψύξη, η οποία τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, τη βιολογική δηλαδή καταστροφή τους. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει τη φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό.

Όπως αποδεικνύεται μέσα από κλινικές μελέτες, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μόνιμα. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική, γιατί πραγματοποιεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρα του με ήπια και σταδιακή μείωση του λίπους.

Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς και των πλαϊνών , σε ψωμάκια, στο εσωτερικό των μηρών, στο εσωτερικό των γονάτων, στην πλάτη καθώς και στο ανδρικό στήθος.
Απαιτούνται 1-3 συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες, ανά 30- 40 μέρες και με διάρκεια 60 λεπτών ανά σημείο εφαρμογής. 

hiemt

Hiemt Magshape

To ΗΙ-ΕΜT MAGSHAPE, βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου με κύρια δράση την πλήρη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού.

Το HI-EMT MAGSHAPE, προκαλεί περίπου 30.000/50.000 μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η θεραπεία. Οι συσπάσεις αυτές, είναι υπερβολικά πιο δυνατές από τις συσπάσεις που προκαλούνται φυσιολογικά μέσω της γυμναστικής η της κίνησης.
Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών δείχνουν 16% (περισσότερη) αύξηση μυϊκής μάζας και 19% μείωση λιπώδους ιστού.

-Σε ότι αφορά το μηχανισμό της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας η μυϊκή ομάδα που στοχεύεται στέλνει σήματα στον εγκέφαλο ενημερώνοντάς τον ότι θα απαιτηθούν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να ανταποκριθούν στο σύνολο της θεραπείας που καθορίζει η συσκευή . Η διεργασία αυτή, διεγείρει το μεταβολισμό και τη λιπόλυση στη στενευμένη περιοχή αλλά και στις παρακείμενες περιοχές.

-Είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος,( σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους όπως των συσκευών εκγύμνασης με μικρορεύματα που δρουν κυρίως στα επιφανειακά στρώματα των μυών) . Ιδανική μέθοδος για όσους θέλουν να χτίσουν ένα πιο αδύνατο και γραμμωμένο σώμα καθώς χτίζει συνολικά τη μυϊκή δομή.

Επιπλέον , όταν εφαρμόζεται στους γλουτούς επιφέρει την έντονη σύσφιξη ανόρθωση τους!

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες. Είναι μια ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία, της οποίας τα αποτελέσματα είναι ορατά, άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα.

Προσφέρει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα στη μείωση του κοιλιακού λίπους , στη γράμμωση των μυών καθώς και στην ανόρθωση των γλουτών.  

Laser ALEXANDRITE

Laser Alexandrite - Diode – ND YAG

Η νέα τεχνολογία του LASER 3 wave χρησιμοποιεί 3 αναγνωρισμένες τεχνολογίες (Αλεξανδρίτης 755 nm, Διoδικό 808 nm και Nd-Yag 1064 nm) ταυτόχρονα σε μία κεφαλή με τα 3 πιό αποτελεσματικά μήκη κύματος και σύστημα μόνιμης ψύξης Sapphire Dual-ChillTip, που αποτρέπει τον κίνδυνο εγκαυμάτων κάνοντας την θεραπεία ανώδυνη γιατί ο συνδυασμός ενέργειας και θερμότητας καταστρέφει τον ιστό των ωοθυλακίων της τρίχας χωρίς να βλάπτει το δέρμα γύρω από αυτά και τους ιστούς.

Η τεχνολογία ALEX (Αλεξανδρίτης) με μήκος κύματος στα 755,παρέχει την μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, ιδανική για λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες. Η τεχνολογία Diode (Διοδικού) με μήκος κύματος στα 808 προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση σε χοντρές και σκούρες τρίχες με υψηλή ενέργεια. Η τεχνολογία Νd-Yag με μήκος κύματος στα 1064 παρέχει την πιο βαθιά διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, ιδανική για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος, ακόμα και μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο.

Διαθέτει 2 μεθόδους αποτρίχωσης, την συνεχή κίνηση(σάρωση) in-Motion, τεχνολογία "εν κινήσει" και την τεχνολογία "παλμό-παλμό" ανάλογα με το μέρος του σώματος και τις ανάγκες του .Η μέθοδος της συνεχούς κίνησης in-Motion καθιστά την θεραπεία πιο γρήγορη, ειδικά για μεγάλες περιοχές όπως πλάτη, στήθος ανδρικό, πόδια, γλουτούς, χέρια κλπ.

Είναι μία ασφαλής μέθοδος ακόμα και για ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το μπικίνι, δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας. Ανώδυνη θεραπεία χωρίς αναισθητικές κρέμες ή πρόσθετη ψύξη (παγοκύστη) για γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα γιατί εμποδίζει την εκ νέου ανάπτυξη τριχών!

Έτσι επιτυγχάνουμε Οριστικό αποτέλεσμα σε σκούρες και ανοιχτόχρωμες τρίχες, ασφαλή και ανώδυνη εφαρμογή σε όλους τους φωτότυπους, ανοικτόχρωμα και σκούρα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα, κάτι που δεν γίνεται σε άλλες μεθόδους! Τούτο οφείλεται στον συνδυασμό των 3 πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος που το καθένα στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας. Είναι ιδανικό Laser για επίμονη τριχοφυΐα!

Επομένως το τριπλός συνδυασμός στον ίδιο χρόνο των τριών φασμάτων ενέργειας μας δίνει το πιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους τύπους τριχοφυΐας!

Κίνδυνος για περιοχές όπως τα γεννητικά όργανα ή η περιοχή της μασχάλης δεν υπάρχει γιατί οι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το laser καθώς πηγαίνει επιλεκτικά μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής. 

hydrafacial

Ηydrafacial

Είναι μια ανώδυνη μηχανική θεραπεία, που συνδυάζει διαφορετικές ωφέλιμες τεχνολογίες και κατάλληλα καλλυντικά σκευάσματα, για τον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση, την αποτοξίνωση του δέρματος, την αναζωογόνηση, τη λάμψη, τη σύσφιξη και τη λείανση των ρυτίδων.

Η μέθοδος συνδυάζει τις εξής θεραπείες:
Υδροδερμοαπόξεση (Water dermabrasion)
Οξυγονοθεραπεία (Water/ Oxygen)
Κρυοθεραπεία
Ραδιοσυχνοτήτων (RF) Προσώπου – Λαιμού – Ντεκολτέ
Ραδιοσυχνοτήτων (RF) Ματιών
Μπορούν να συνδυαστούν στην ίδια θεραπεία ή μεμονωμένα, αναλόγως των αναγκών της κάθε επιδερμίδας.
Αποτελεί ιδανική θεραπεία για γυναίκες και άντρες, με κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί και καλοκαιρινούς μήνες. 

Λιποδιάσπαση

Λιποδιάσπαση-Cavitation

Cavitation Lipo X-Λιποδιάλυση με υπέρηχους.
Η τεχνολογία υπερήχων CAVITATION αποτελεί σήμερα την πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική θεραπεία λιπόλυσης, για τη μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Οι υπέρηχοι σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων μεταξύ 20 και 70 kHz, είναι ικανοί να προκαλέσουν ένα φαινόμενο που είναι γνωστό με την ονομασία Cavitation (σπηλαίωση).

Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου της τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με το συντονισμό της ποσότητας νερού, που βρίσκεται μεταξύ των λιποκυττάρων. Με τη διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και το λεμφικό σύστημα.

Με αυτή την επιλεκτική καταστροφή της κυτταρικής λιπώδους μάζας, επιτυγχάνονται αλλαγές στο περίγραμμα και μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους, επιφέροντας μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθώς και απώλεια τοπικού πάχους με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.

Λιπογλυπτική-Ενδοδερμία

Λιπογλυπτική-Ενδοδερμία + RF

Vella Slim-Ενδοδερμία με ραδιοσυχνότητα.

Oι Ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα των ιστών, με αποτέλεσμα να διεγείρουν τους ινοβλάστες προκαλώντας αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Ενώ, η βαθιά και ομοιόμορφη θερμαντική δράση παράγει συσφικτικό αποτέλεσμα.

MONOPOLAR RF 

Oι Ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα των ιστών, με αποτέλεσμα να διεγείρουν τους ινοβλάστες προκαλώντας αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Ενώ, η βαθιά και ομοιόμορφη θερμαντική δράση παράγει συσφικτικό αποτέλεσμα.
Η Μονοπολική ραδιοσυχνότητα είναι ηλεκτρική ενέργεια υψηλής έντασης με ψύξη που εξυπηρετεί στο ότι η επιφάνεια της επιδερμίδας δε δέχεται μεγάλη ένταση θερμότητας, οπότε μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιοχές που υπάρχουν ευρυαγγείες χωρίς να επηρεάζονται κι επιτρέπει τη διείσδυση της έντασης της θερμότητας εν τω βάθει, για εξαιρετικά αποτελέσματα. Η προηγμένη τεχνολογία της συσκευής με αισθητήρα θερμοκρασίας (Skin Thermal Temperature Control) δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη θερμοκρασία του δέρματος σε πραγματικό χρόνο για μέγιστα αποτελέσματα με ασφάλεια.

Είναι η μοναδική ραδιοσυχνότητα που δρα σε βάθος και προκαλεί λιποδιάσπαση , αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, διεγείρει τους ινοβλάστες και τους μυοϊνοβλάστες και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να εφαρμόζεται στο σώμα για τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και για να ανακτήσει το δερμα την ελαστικότητά του.

VPL & RF

VPL & RF

VPL (Valuable Pulse Laser)

Το VPL είναι μια συσκευή αποτρίχωσης με λειτουργία πολλαπλών παλμών σε μεγάλο εύρος μήκους κυμάτων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τριχοφυΐας, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα προσαρμογής παραμέτρων.

Η συσκευή VPL βασίζεται στην μέθοδο της θερμόλυσης. Ο θύλακας και τα στελέχη των τριχών είναι πλούσια σε μελανίνη. Ενώ, η ενέργεια του VPL αποροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη των τριχών και μέσω της διάχυσης της θερμότητας σε αυτές αποδομεί τον θύλακα, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των τριχών σε πρόσωπο και σώμα.

RF (Διπολική Ραδιοσυχνότητα)

Η τεχνολογία της διπολικής ραδιοσυχνότητα μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε άνετες ανώδυνες θεραπείες για την βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και την λείανση των ρυτίδων και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Οι Ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα των ιστών με αποτέλεσμα να διεγείρουν τους ινοβλάστες και να προκαλούν αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

DermoHealth

DermoHealth

Το DermoHealth® είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που βοηθάει στην οξυγόνωση και υγεία του δέρματος στο περίγραμμα του προσώπου..

Σε επίπεδο δέρματος:
Αυξάνει τη ροή του αίματος, η οποία ευνοεί την ενυδάτωση και μεταφέρει περισσότερα θρεπτικά συστατικά – με αυτόν τον τρόπο, αυξάνεται η ελαστικότητα, η σταθερότητα και η ευελιξία της επιδερμίδας.
Βελτιώνει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας γρήγορα τα νεκρά κύτταρα.

Σε επίπεδο υποδόριου κυτταρικού ιστού:
Διεγείρει την λεμφοφλεβική κυκλοφορία, για την εξασφάλιση καλύτερου καθαρισμού και αποσυμφόρησης.
Διεγείρει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστινικών ινών. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα θα είναι ακόμη πιο λαμπερή και θα ανακτηθεί η σφριγηλότητα του δέρματος.

Σε μετεγχειρητικό επίπεδο:
Βοηθάει στην αποφυγή μετεγχειρητικής αφυδάτωσης μετά από λίφτινγκ.
Σε συνδυασμό με υπερήχους, εξαλείφει τις ινώσεις.

Μικροδερμοαπόξυση

Η αναμενόμενη αναζωογόνηση του προσώπου.
Η μικροδερμοαπόξυση είναι μια ανώδυνη μηχανική απολέπιση, που εξαλείφει τις εξωτερικές στιβάδες των κυττάρων στο δέρμα, τις κηλίδες, τα αυλάκια και τα σημάδια. Με τον τρόπο αυτό, επιταχύνεται η φυσιολογική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και επομένως την ελαστικότητα.

Πλεονεκτήματα:

Αναμφίβολα, η θεραπεία με «κορυφές διαμαντιών μιας χρήσης», που γίνεται αποκλειστικά από την Body Health, είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογική πρόοδος στην μικροδερμοαπόξυση. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται σήμερα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που το τοποθετούν σε ηγετική θέση είναι τα παρακάτω:
-Μεγαλύτερη κάλυψη και βαθύτερη εισχώρηση.
-Πρόσβαση σε δύσκολες περιοχές, όπως τα βλέφαρα, οι πλευρές της μύτης και οι γωνίες του στόματος, περιοχές οι οποίες δεν θεραπεύονταν πριν λόγω της μεταβλητότητας των κρυστάλλων.
-Επιπλέον, αποτελεί ιδανική μέθοδο για τη θεραπεία ραγάδων, κηλίδων και ουλών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να εφαρμοστούν ολοκληρωμένες σωματικές θεραπείες.

Ultratone

Ultratone

Η Ultratone είναι στην πραγματικότητα συνώνυμη με την βιο- διέγερση. Πρόκειται για ένα ειδικό, επαγγελματικό bodyshaper με 5 προγράμματα υψηλής απόδοσης.
Πιο σγκεκριμένα, αριθμεί 10 ξεχωριστές εξόδους, που καταλήγουν σε 20 ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρόδια μέσω βιοπτικών ινών, με ξεχωριστή ρύθμιση έντασης και ασφαλή εκκίνηση που αποτρέπει ακούσια διέγερση πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Η συσκευή διαθέτει πέντε προκαθορισμένα διαδοχικά προγράμματα που εναλλάσσονται χρησιμοποιώντας βέλτιστες παραμέτρους, με την οποία μπορεί να επιτευχθεί εξαιρετική διαμόρφωση του σώματος.

Τα Προγράμματα αναλυτικά:
Απώλεια πόντων: δίνει πολύ γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα αφού οι ενεργητικές συστολές παράγουν ισχυρή σύσφιξη των μυών.
Σμίλευση σώματος: παρέχει άσκηση ακριβείας για τους μυς που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους, μειώνοντας τους πόντους της μέσης, της κοιλιάς, των γοφών και των μηρών, ενώ παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα.
Bελτίωση κυτταρίτιδας: αυξάνει την κυκλοφορία, βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του δέρματος, συμβάλλοντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και το επιφανειακό λίπος.
Αποκατάσταση ατόμων που αθλούνται: βοηθά στη βελτιστοποίηση της φυσικής απόδοσης και στη μείωση του κινδύνου τραυματισμών για τους άνδρες και τις γυναίκες που αθλούνται και απολαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες.
Αποτοξίνωση και αποκατάσταση: έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση των τοξινών και να επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών, χωρίς στρες ή κόπωση.
Εξατομικευμένο πρόγραμμα: είναι επίσης διαθέσιμο επιτρέποντας στον θεραπευόμενο να κάνει το σχεδιάσει το δικό του πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. 

Body Analyze System

Body Analyze System 

Αριθμός μοντέλου: GS6.58B
Μέθοδος ηλεκτροδίου: Ηλεκτρόδιο επαφής 8 σημείων
Οθόνη: 800*600 TFT LCD οθόνη αφής
Συχνότητα δοκιμής: Τρεις διαφορετικές συχνότητες (20KHZ,50KHZ,100KHZ)
Αποθήκευση τιμών: 5000*10 και διατίθεται απεριόριστη επέκταση κάρτας SD
Τροφοδοσία: AC220V/50Hz ή AC110V/60Hz
Διεπαφή: USB2.0, RJ45

Λειτουργίες του συστήματος ανάλυσης σώματος
· Ανάλυση τμηματικής σύστασης σώματος
· Ανίχνευση ΔΜΣ και άλλα υγιή δεδομένα
· Εκπέμπουν υγιή αναφορά και σχέδιο ελέγχου βάρους

Το Body Analyze System έχει σχεδιαστεί για να υπολογίζει τη σύνθεση του σώματος της περιοχής, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας να προσδιορίζουν καλύτερα τον κίνδυνο υγείας που σχετίζεται με το σπλαχνικό και το κοιλιακό λίπος. βασίζεται στη νέα στατιστική μέθοδο DXA και τεχνολογία αναλυτή βιοεμπέδησης, η οποία αναλύει τη σύνθεση του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων λίπους, βάρους, ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος), χωρίς λίπος και άλλους δείκτες υγείας μέσω της μεθόδου ανάλυσης βιοηλεκτρικής σύνθετης αντίστασης πολλαπλών συχνοτήτων, που ονομάζεται επίσης MFBIA. Υπολογίζει από τον ενσωματωμένο υπολογιστή υψηλής απόδοσης και δίνει οδηγίες σχετικά με το αποτέλεσμα της ανάλυσης για αναφορά των δοκιμαστών ως σχέδια απώλειας βάρους.

Lymphopass

Lymphopass 

Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί έναν ραγδαία εξελισσόμενο τομέα της αισθητικής, με πολλές δυνατότητες στις παρεχόμενες αισθητικές εφαρμογές. Η ηλεκτροθεραπεία είναι γνωστή και ως παθητική γυμναστική και αποτελεί ιδανική λύση για τα άτομα που αδυνατούν (ή δεν επιθυμούν) να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητα τους. Η παθητική γυμναστική του σώματος επιτυγχάνεται με την επίδραση του φαραδικού ρεύματος, μέσω ειδικών pads, στις μυϊκές ομάδες που επιθυμούμε. Τα ρεύματα φαραδικού τύπου, λοιπόν, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν συσπάσεις στους μυς. Το ρεύμα εφαρμόζεται κυρίως με τη μορφή παλμικών ώσεων, έτσι ώστε η σύσπαση να αυξάνεται και να ελαττώνεται βαθμιαία σε δύναμη. Η σύσπαση που προκαλείται έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με την ενεργητική σύσπαση των μυών.

Το Lymphopass είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής, το οποίο αντιμετωπίζει και το πιο εξειδικευμένο πρόβλημα που αφορά το αδυνάτισμα τοπικό ή ολικό, την σύσφιξη επιδερμική ή μυϊκή, την ανόρθωση, την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών καθώς και συνδυασμό των παραπάνω.

Το Lymphopass διαθέτει 6 εξειδικευμένα προγράμματα τα οποία είναι:
-Πρόγραμμα Αδυνατίσματος (λιποδιάλυση)
-Πρόγραμμα Σύσφιξης
-Μικτό πρόγραμμα(συνδυασμός λιποδιάλυσης και σύσφιξης στην ίδια συνεδρία)
-Πρόγραμμα Συντήρησης
-Λεμφικό πρόγραμμα
-Super λεμφικό πρόγραμμα.

Ο χρόνος εφαρμογής του Lymphopass είναι 30 λεπτά (ανεξαρτήτου προγράμματος) και ένα ηχητικό σήμα συνοδεύει το τέλος της συνεδρίας. Η εκκίνηση γίνεται με χαμηλές εντάσεις, οι οποίες σταδιακά αυξάνονται. Η συνεδρία είναι ανώδυνη και οι εντάσεις ρυθμίζονται πάντα ανάλογα με τις αντοχές του πελάτη. Όλα τα προγράμματα του Lymphopass λειτουργούν με Frequency Surround System. Η χρήση μικροϋπολογιστή δίνει τη δυνατότητα σάρωσης της προεπιλεγμένης συχνότητας κίνησης του μυ με αυξομείωση κατά 5 Hz. Με το Lymphopass μπορούν να γυμναστούν ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες αλλά και να δοθεί έμφαση σε σημεία που είναι δύσκολο να γυμναστούν μέσω της συμβατικής γυμναστικής.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Lymphopass είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί και με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Για το σκοπό αυτό η συσκευή εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα δύο ειδών:
• Ηλεκτρομαγνητικά Ι για αποκατάσταση – τόνωση και μονιμότερα αποτελέσματα και
• Ηλεκτρομαγνητικά ΙΙ για ενεργοποίηση καλλυντικών ουσιών και διείσδυση αυτών.

Συγκεκριμένα, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δημιουργούν μια παροδική διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης, η οποία επιτρέπει τη διείσδυση των ουσιών κατευθείαν μέσα στα κύτταρα της προς θεραπεία περιοχής. Με το πάτημα ενός διακόπτη αρχίζει η λειτουργία της διείσδυσης των προϊόντων (Ηλεκτρομαγνητικά ΙΙ) και αυτομάτως μετά από 12 λεπτά, τίθενται σε λειτουργία τα Ηλεκτρομαγνητικά Ι. Ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα cocktails, serum ή gel για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Για παράδειγμα σε συνεδρίες λιποδιάλυσης ή κυτταρίτιδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί καφεΐνη ή λεκιθίνη, σε συνεδρίες σύσφιξης DMAE ή οργανικό πυρίτιο ενώ τα λεμφικά προγράμματα μπορούν να ενισχυθούν με τη χρήση προϊόντων με εκχύλισμα αγκινάρας ή guarana.
Ο αριθμός συνεδριών διαφέρει ανά περίπτωση και εξαρτάται από τις ανάγκες αλλά και τους στόχους του κάθε πελάτη. Ένας μέσος όρος για ορατά αποτελέσματα είναι 8-12 συνεδρίες. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ενώ δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία από τον πελάτη.

bpolar & RF

Monopolar – Bipolar RF 

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια ανώδυνη θεραπεία έντονης και άμεσης σύσφιξης του περιγράμματος του προσώπου και λείανσης ρυτίδων. Η μέθοδος χρησιμοποιεί κύματα ενέργειας, τα οποία θερμαίνουν τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με σκοπό να ενεργοποιήσουν την αύξηση παραγωγής Κολλαγόνου κι ελαστίνης.
Το κολλαγόνο είναι η πιο διαδεδομένη πρωτεΐνη του οργανισμού, το οποίο δημιουργεί τη δομή του δέρματος και χαρίζει σφριγηλότητα. Καθώς μεγαλώνουμε τα κύτταρα μας παράγουν λιγότερο κολλαγόνο, το οποίο οδηγεί στο να λεπταίνει το δέρμα , να χάνει την ελαστικότητα του και να χαλαρώνει καθώς και να εμφανίζει ρυτίδες.
Τα κυριότερα οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων είναι η σύσφιξη του δέρματος και η απομάκρυνση των ρυτίδων αλλά παράλληλα καταπολεμά και τη φωτογήρανση καθώς αυξάνει το κολλαγόνο.

Αισθητική Προσώπου | Αισθητική Σώματος | Laser Αποτρίχωση

Επικοινωνία

Μεσογείων 465 Α, Αγία Παρασκευή 15341

+30-210 6014250

+30-694 2700257

denizdoika@gmail.com