Αντιμετωπίζουμε μαζί την χαλάρωση, το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, μέσα από τις υπηρεσίες αισθητικής σώματος του Deniz Beauty Clinic με σύμμαχο τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα.

Αισθητική σώματος

• Κρυολιπόλυση (Lipofreeze)
• Λιποδιάλυση/Λιποδιάσπαση (Cavitation)
• Επιδερμική Σύσφιξη (Ραδιοσυχνότητες - RF)
• Monopolar-Bipolar RF
• Θεραπείας Κυτταρίτιδας
• Απώλεια Τοπικού Πάχους
• Λιπογλυπτική – Ενδοδερμία (Vella Slim)
• Ανόρθωση Γλουτών-Αύξηση Μυϊκής Μάζας (HIEMT Magshape)
• Πρεσσοθεραπεία
• Λεμφική Αποσυμφόρηση
• Διαθερμίες
• Θεραπεία Ραγάδων
• Θεραπεία Laser Ευρυαγγείες 

Μεθοδος Κρυολιπόλυσης

Κρυολιπόλυση Lipofreeze


Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Έτσι, επιτυγχάνεται μείωση του σωματικού λίπους και σύσφιξη των ιστών.
Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στενευμένη ψύξη, η οποία τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, τη βιολογική δηλαδή καταστροφή τους. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει τη φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό.

Όπως αποδεικνύεται μέσα από κλινικές μελέτες, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μόνιμα. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική, γιατί πραγματοποιεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρα του με ήπια και σταδιακή μείωση του λίπους.

Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς και των πλαϊνών , σε ψωμάκια, στο εσωτερικό των μηρών, στο εσωτερικό των γονάτων, στην πλάτη καθώς και στο ανδρικό στήθος.
Απαιτούνται 1-3 συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες, ανά 30- 40 μέρες και με διάρκεια 60 λεπτών ανά σημείο εφαρμογής. 

Λιποδιάσπαση

Λιποδιάσπαση-Cavitation

Cavitation Lipo X-Λιποδιάλυση με υπέρηχους.
Η τεχνολογία υπερήχων CAVITATION αποτελεί σήμερα την πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική θεραπεία λιπόλυσης, για τη μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Οι υπέρηχοι σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων μεταξύ 20 και 70 kHz, είναι ικανοί να προκαλέσουν ένα φαινόμενο που είναι γνωστό με την ονομασία Cavitation (σπηλαίωση).

Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου της τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με το συντονισμό της ποσότητας νερού, που βρίσκεται μεταξύ των λιποκυττάρων. Με τη διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και το λεμφικό σύστημα.

Με αυτή την επιλεκτική καταστροφή της κυτταρικής λιπώδους μάζας, επιτυγχάνονται αλλαγές στο περίγραμμα και μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους, επιφέροντας μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθώς και απώλεια τοπικού πάχους με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.

Λιπογλυπτική-Ενδοδερμία

Λιπογλυπτική-Ενδοδερμία + RF

Vella Slim -Ενδοδερμία με ραδιοσυχνότητα.

Η ιατρική λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Η θεραπεία ενδοδερμίας αποτελεί παγκοσμίως την πιο διάσημη ιατρική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Η πρακτική της εφαρμογή γίνεται με το σύστημα VELLA SLIM III, ένα ιατρικό μηχάνημα εγκεκριμένο για την αποτελεσματικότητά του.

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Η ενδοδερμία είναι μία μη χειρουργική θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του συσσωρευμένου λίπους και της επιδερμικής χαλάρωσης. Η φιλοσοφία της θεραπείας στηρίζεται στην ηλεκτρικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δύο κυλίνδρων, οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν το δερματικό ιστό. Ο συνδετικός ιστός αναδομείται, ενώ αυξάνεται και η λεμφική και φλεβική κυκλοφορία, έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα μεταβολικά κατάλοιπα μέσω αυτών. Οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης αναδιατάσσονται και ενισχύονται με αντίστοιχη αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την τόνωση του δερματοεπιδερμικού συνδέσμου και την αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών. Το σώμα επανασχεδιάζεται και αποκτά ομοιόμορφο και σφριγηλό περίγραμμα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτής της ανώδυνης θεραπείας είναι η αίσθηση της αναζωογόνησης και της ξεκούρασης κατά την εφαρμογή της.

Oι Ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα των ιστών, με αποτέλεσμα να διεγείρουν τους ινοβλάστες προκαλώντας αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Ενώ, η βαθιά και ομοιόμορφη θερμαντική δράση παράγει συσφικτικό αποτέλεσμα.
Η Μονοπολική ραδιοσυχνότητα είναι ηλεκτρική ενέργεια υψηλής έντασης με ψύξη που εξυπηρετεί στο ότι η επιφάνεια της επιδερμίδας δε δέχεται μεγάλη ένταση θερμότητας, οπότε μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιοχές που υπάρχουν ευρυαγγείες χωρίς να επηρεάζονται κι επιτρέπει τη διείσδυση της έντασης της θερμότητας εν τω βάθει, για εξαιρετικά αποτελέσματα. Η προηγμένη τεχνολογία της συσκευής με αισθητήρα θερμοκρασίας (Skin Thermal Temperature Control) δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη θερμοκρασία του δέρματος σε πραγματικό χρόνο για μέγιστα αποτελέσματα με ασφάλεια.

Είναι η μοναδική ραδιοσυχνότητα που δρα σε βάθος και προκαλεί λιποδιάσπαση , αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, διεγείρει τους ινοβλάστες και τους μυοϊνοβλάστες και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να εφαρμόζεται στο σώμα για τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και για να ανακτήσει το δερμα την ελαστικότητά του. 

hiemt

Hiemt Magshape

To ΗΙ-ΕΜT MAGSHAPE, βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου με κύρια δράση την πλήρη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού.

Το HI-EMT MAGSHAPE, προκαλεί περίπου 30.000/50.000 μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η θεραπεία. Οι συσπάσεις αυτές, είναι υπερβολικά πιο δυνατές από τις συσπάσεις που προκαλούνται φυσιολογικά μέσω της γυμναστικής η της κίνησης.

Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών δείχνουν 16% (περισσότερη) αύξηση μυϊκής μάζας και 19% μείωση λιπώδους ιστού.

-Σε ότι αφορά το μηχανισμό της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας η μυϊκή ομάδα που στοχεύεται στέλνει σήματα στον εγκέφαλο ενημερώνοντάς τον ότι θα απαιτηθούν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να ανταποκριθούν στο σύνολο της θεραπείας που καθορίζει η συσκευή . Η διεργασία αυτή, διεγείρει το μεταβολισμό και τη λιπόλυση στη στενευμένη περιοχή αλλά και στις παρακείμενες περιοχές.

-Είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος,( σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους όπως των συσκευών εκγύμνασης με μικρορεύματα που δρουν κυρίως στα επιφανειακά στρώματα των μυών) . Ιδανική μέθοδος για όσους θέλουν να χτίσουν ένα πιο αδύνατο και γραμμωμένο σώμα καθώς χτίζει συνολικά τη μυϊκή δομή.

Επιπλέον , όταν εφαρμόζεται στους γλουτούς επιφέρει την έντονη σύσφιξη ανόρθωση τους!

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες. Είναι μια ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία, της οποίας τα αποτελέσματα είναι ορατά, άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα.

Προσφέρει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα στη μείωση του κοιλιακού λίπους , στη γράμμωση των μυών καθώς και στην ανόρθωση των γλουτών.  

Pressotherapy

3 in 1 Pressotherapy System

Eίναι μια μηχανική θεραπεία πολλαπλών λειτουργιών, που συνδυάζει τη τεχνολογία των υπέρυθρων (Far-Infrared), που διασπούν το λίπος, της εναλλασσόμενης πίεσης- αποσυμπιεστής (Pressotherapy), που επιτυγχάνει λεμφική αποσυμφόρηση και της ηλεκτροδιέγερσης (ΕΜS) που τονώνει μυϊκά τον οργανισμό.

H Θεραπεία αδυνατίσματος μέσω των υπέρυθρων βοηθάει στην αύξηση του βασικού μεταβολισμού, που είναι ο πιο γρήγορος και φυσικός τρόπος για την απώλεια βάρους.

Η πρεσσοθεραπεία βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών και της κατακράτησης υγρών, προσφέροντας οξυγόνωση και αναζωογηση στον οργανισμό. Συστήνεται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της ομαλοποίησης της κυκλοφορίας του αίματος.

Η θεραπεία EMS ρυθμίζει αποτελεσματικά το βιο- ηλεκτρισμό και το ενδοκρινικό σύστημα κι επιταχύνει το μεταβολισμό, βοηθώντας στην απώλεια βάρους και στην σύσφιξη.  

Human Body Element Analyser

Human Body Element Analyser – Αναλυτής Σύστασης Σώματος

Ο Αναλυτής σώματος Body Analyse System, κάνει μέσα σε ένα λεπτό ανάλυση σύστασης του σώματος με μεγάλη ακρίβεια και δίνει μια λεπτομερή αποτύπωση της υγείας στο εσωτερικό του σώματος με αναλυτικές πληροφορίες ως προς:

• Το ποσοστό σωματικού λίπους,
• Τη μάζα των σκελετικών μυών,
• Την κατανομή υγρών και κατακρατήσεων που προκαλούν οιδήματα,
• Το βασικό μεταβολικό ρυθμό (BMR),
• Το σπλαχνικό λίπος,
• Τη λιπώδη μάζα σώματος,
• Το μη λιπώδη ιστό,
• Το συνολικό βάρος,
• Τον δείκτη μάζας σώματος (BMI),
• Την αναλογία μέσης - γοφών (WHR),
• Τη διατροφική αξιολόγηση (πρωτεΐνες ,μέταλλα, λίπος),
• Τη σωματική ισορροπία και δύναμη,
• Τη φυσική κατάσταση.

Ευρυαγγείες

Laser Ευρυαγγείες

Οι Ευρυαγγείες είναι διατεταγμένα (σπασμένα) αγγεία (φλέβες) του δέρματος. Εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος, με πιο συχνή παρουσία στα πόδια και στο πρόσωπο. Αποτελούν κυρίως αισθητικό πρόβλημα και η διάγνωση τους είναι εύκολη, καθότι είναι εμφανείς.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους θεραπείας των ευρυαγγείων είναι με Laser το οποίο δρα στενευμένα πάνω στις ευρυαγγείες. Η ενέργεια διεισδύει στο δέρμα στοχεύοντας μονάχα στα διατεταγμένα αγγεία που φαίνονται στην επιδερμίδα. Η ενέργεια αυτή απορροφάται αποκλειστικά από την κόκκινη χρωστική ουσία του αίματος (αιμοσφαιρίνη) ενώ ο γύρω ιστός παραμένει ανέπαφος.

Ο μηχανισμός ψύξης που διαθέτει η συσκευή καθιστά την εφαρμογή απολύτως ασφαλή και ανεκτή χωρίς καμία παρενέργεια. Άμεσα, μετά την θεραπεία με laser το χρώμα των ευρυαγγείων ξεθωριάζει και σταδιακά εξαφανίζεται. Συνήθως χρειάζονται 3 έως 5 συνεδρίες ανά 2 με 3 εβδομαδες.

Αισθητική Προσώπου | Αισθητική Σώματος | Laser Αποτρίχωση

Επικοινωνία

Μεσογείων 465 Α, Αγία Παρασκευή 15341

+30-210 6014250

+30-694 2700257

denizdoika@gmail.com