Αισθητική προσώπου

Αισθητική προσώπου

Χαρίστε στον εαυτό σας την φροντίδα που σας αξίζει επιλέγοντας μία από τις υπηρεσίες αισθητικής προσώπου του Deniz Beauty Clinic.

• Δερμοαπόξεση με Διαμάντι
• Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου
• Ραδιοσυχνότητες (RF – Total Lift)
• Μεσοθεραπεία (Microneedling)
• Μικροενέσιμη Μεσοθεραπεία (Υαλουρονικό + Vitamins)
• Θεραπεία Αντιγήρανσης
• Θεραπεία Ενυδάτωσης
• Θεραπεία Ματιών
• Ενδοδερμία Προσώπου (Σύσφιξη - oβάλ)
• Διαθερμίες (Θηλώματα – Kερασοειδή - Υπερκερατώσεις)
• Θεραπεία Λεύκανσης (Πανάδες - Δυσχρωμίες)
• Θεραπεία Ακμής
• Θεραπεία Laser Ανάπλασης - Κολλαγονογένεση
• Θεραπεία Ρύθμισης Λιπαρότητας
• Θεραπεία Σμίκρυνσης Διεσταλμένων Πόρων
• Θεραπεία Laser Ευρυαγγείες
• Υπέρηχος Προσώπου - Μεσοθεραπεία
• Υδροδερμοαπόξεση
• Κρυοθεραπεία
• Οξυγονοθεραπεία
• Θεραπεία για Ευρυαγγείες

DermoHealth

DermoHealth

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που συνδυάζει τη θεραπεία της Μικροδερμοαπόξεσης (Microdermabrasion) και της Ενδοδερμίας Προσώπου (Dermo Health) στο ίδιο μηχάνημα παρέχοντας πολλαπλά οφέλη στην όψη, την υφή και την υγεία της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο λαιμό ντεκολτέ, χέρια, αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια ανώδυνη μηχανική απολέπιση κατά την οποία απομακρύνεται η επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας κι αυξάνεται η κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λείο και να ξαναβρίσκει τη χαμένη του λάμψη!

-Αποχρωματίζει πανάδες, λεκέδες , δυσχρωμίες, κάνει σμίκρυνση των διεσταλμένων πόρων κι έχει σμηγματορυθμιστική δράση.
-Διεγείρει τους ινοβλάστες κι αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης αντιμετωπίζοντας λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ουλές.
Η Ενδοδερμία προσώπου είναι ανώδυνη και ιδιαίτερα ευχάριστη μηχανική θεραπεία που προσφέρει ανόρθωση του προσώπου , σύσφιξη και υγιή χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 3 στάδια:
1. Στο πρώτο στάδιο πραγματοποιείται η λεμφική αποσυμφόρηση και αποστράγγιση της λέμφου, έχοντας σαν αποτέλεσμα την υποχώρηση οιδημάτων και την αποβολή τοξινών.
2. Στο δεύτερο στάδιο πραγματοποιείται ανόρθωση του προσώπου, σύσφιξη σε πρόσωπο και λαιμό, διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, οξυγόνωση, καλύτερη αιματική κυκλοφορία, ενεργοποίηση των ινοβλαστών οι οποίοι προάγουν την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης.
3. Στο τρίτο στάδιο πραγματοποιείται λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ.  

bpolar & RF

Monopolar – Bipolar RF 

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια ανώδυνη θεραπεία έντονης και άμεσης σύσφιξης του περιγράμματος του προσώπου και λείανσης ρυτίδων. Η μέθοδος χρησιμοποιεί κύματα ενέργειας, τα οποία θερμαίνουν τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με σκοπό να ενεργοποιήσουν την αύξηση παραγωγής Κολλαγόνου κι ελαστίνης.
Το κολλαγόνο είναι η πιο διαδεδομένη πρωτεΐνη του οργανισμού, το οποίο δημιουργεί τη δομή του δέρματος και χαρίζει σφριγηλότητα. Καθώς μεγαλώνουμε τα κύτταρα μας παράγουν λιγότερο κολλαγόνο, το οποίο οδηγεί στο να λεπταίνει το δέρμα , να χάνει την ελαστικότητα του και να χαλαρώνει καθώς και να εμφανίζει ρυτίδες.
Τα κυριότερα οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων είναι η σύσφιξη του δέρματος και η απομάκρυνση των ρυτίδων αλλά παράλληλα καταπολεμά και τη φωτογήρανση καθώς αυξάνει το κολλαγόνο.  

hydrafacial

Ηydrafacial

Είναι μια ανώδυνη μηχανική θεραπεία, που συνδυάζει διαφορετικές ωφέλιμες τεχνολογίες και κατάλληλα καλλυντικά σκευάσματα, για τον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση, την αποτοξίνωση του δέρματος, την αναζωογόνηση, τη λάμψη, τη σύσφιξη και τη λείανση των ρυτίδων.

Η μέθοδος συνδυάζει τις εξής θεραπείες:
Υδροδερμοαπόξεση (Water dermabrasion)
Οξυγονοθεραπεία (Water/ Oxygen)
Κρυοθεραπεία
Ραδιοσυχνοτήτων (RF) Προσώπου – Λαιμού – Ντεκολτέ
Ραδιοσυχνοτήτων (RF) Ματιών

Μπορούν να συνδυαστούν στην ίδια θεραπεία ή μεμονωμένα, αναλόγως των αναγκών της κάθε επιδερμίδας.
Αποτελεί ιδανική θεραπεία για γυναίκες και άντρες, με κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί και καλοκαιρινούς μήνες. 

Μικροενέσιμη Μεσοθεραπεία

Μικροενέσιμη Μεσοθεραπεία (Microneedling)

Η Μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες αλλά και για την καταπολέμηση τους σε μεγαλύτερες. Με αυτή τη μέθοδο ενεργοποιούμε το μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και επαναφέρουμε τη νεανική του υφή. Με τη Μεσοθεραπεία εμπλουτίζουμε την επιδερμίδα με ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που κάνουν το δέρμα πιο σφριγηλό και νεότερο. Σαν θεραπεία την ξεχωρίζει το ότι εφαρμόζεται και στον λαιμό και στο ντεκολτέ, σημεία που συχνά εμφανίζουν πρόβλημα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είναι μια θεραπεία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τις φθορές από παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο (φωτογήρανση) ή το κάπνισμα, η αφυδάτωση κ.α. Είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Ιδιαίτερα αποτελεσματική για την πρόληψη και θεραπεία αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Προκαλεί ανανέωση των κυττάρων και το δέρμα ανακτά ξανά την σφριγηλότητά του. Τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή είναι, βαθιά ενυδάτωση, μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου και του οργανισμού, αντιμετώπιση της θαμπάδας του δέρματος με ταυτόχρονη λάμψη και καθαρότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τους μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών.

Skin Scrubber

Υπέρηχος Προσώπου (Skin Scrubber) 

Η Θεραπεία των υπέρηχων συνδυάζει 3 διαφορετικές λειτουργίες.

Η Μηχανική με ειδική συχνότητα 28.000 ανά δευτερόλεπτο (28 Κhz), δρα στο δερμα διεγείροντας τα κύτταρα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ και διευρύνει το χώρο στον οποίο ζουν τα κύτταρα, προκαλεί την κίνηση του κυτοπλάσματος, των μιτοχονδρίων, δονεί τον πυρήνα, διεγείρει και διογκώνει τη μεμβράνη των κυττάρων. Έτσι βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή της λέμφου, μεγαλώνει το βαθμό διείσδυσης μεταξύ των κυττάρων και βελτιώνει το μεταβολισμό και την ανάπλαση αυτών. Ταυτόχρονα διεγείρει το νευρικό σύστημα και βελτιώνει τις λειτουργίες των κυττάρων.

Η Θερμική ιδιότητα του υπέρηχου έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, τη διαδικασία του μεταβολισμού, να επιταχύνει τη κυκλοφορία του αίματος και να μειώνει το stress.

H Αναπλαστική λειτουργία των υπερήχων στηρίζεται κυρίως στη συνδυαστική ικανότητα του αναβολισμού και καταβολισμού των κυττάρων.
Επιπλέον, είναι γνωστό ότι η αναπλαστική ιδιότητα του υπέρηχου επιταχύνει το μεταβολισμό, αλλάζει το PH των ιστών προς το αλκαλικό, έχει αντιμικροβιακή δράση, ανακουφίζει το δερμα από εγκαύματα και ερεθισμούς και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες.
Η θεραπεία βελτιώνει την επιδερμίδα του δέρματος, με σκοπό την διατήρηση της ενυδάτωσης.

Tέλος, επιταχύνει τη διείσδυση καλλυντικών σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία. Ενώ, παράλληλα δυναμώνει τους ιστούς των μυών, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα των μυών του προσώπου.

Αισθητική Προσώπου | Αισθητική Σώματος | Laser Αποτρίχωση

Επικοινωνία

Μεσογείων 465 Α, Αγία Παρασκευή 15341

+30-210 6014250

+30-694 2700257

denizdoika@gmail.com